نظرسنجی به سبک بانک ملت

حتما شما هم پس از مراجعه با سازمان ها، نهادهای خدماتی و یا شرکت های متعدد، با این سوال مواجه شده اید که «اگر بخواهم میزان رضایت از این خدمت را به مسئولان اعلام کنم، راهش چیست؟»

در حالی که رضایت مشتری در بسیاری از سازمان های کشور ما اساسا موضوعیت ندارد، برخی نهادها و سازمان های پیشرو که مستقیم یا غیرمستقیم با مراجعه کننده رو به رو هستند، مرکزی را برای سنجش میزان رضایت مشتریان در نظر گرفته اند.

روش سنجش رضایت مشتری در این سازمان ها این طور است که چندین روز پس از ارائه خدمت، با مشتری تماس می گیرند و چند سوال از قبل طراحی شده را می پرسند. معمولا هم این سوالات طوری طراحی می شود که نتیجه مدنظر سازمان را محقق می کند!

باید پرسید که واقعا این چه طرز نظرسنجی است؟! به طور معمول گفته می شود میزان رضایت مشتری و نظر او درباره نحوه ارائه خدمت را باید درست در زمان ارائه خدمت سنجید، چرا که گذشت زمان، احساس مشتری را تغییر خواهد داد.   دکترشاپورزارعی      دکتر شاپور زارعی 

بانک ملت اما این روش را تغییر داده و نظرسنجی از مشتریان را به بهترین شکل پیاده کرده است؛ نظرسنجی پشت باجه!

روش بانک ملت این طور است که پشت هر باجه، یک دستگاه نظرسنجی مستقر کرده است. مشتری درست پس از دریافت خدمت و یا در حین انجام عملیات بانکی، می تواند نسبت به آن اظهار نظر کند.

محورهای این نظرسنجی کاملا واضح است: برخورد محترمانه و صمیمانه، راهنمایی و پاسخگویی مناسب، سرعت و دقت در نحوه ارائه خدمت. مشتری هم می تواند با انتخاب یکی از گزینه های خوب، متوسط یا ضعیف نسبت به این سوالات واکنش نشان دهد.

این روش نظرسنجی که واقعی و مستقیم و بدون دخالت عوامل محیطی و عملیاتی دیگر پیاده می شود، مخاطبان را نسبت به نتایج آن امیدوار می کند.

منبع : http://www.asriran.com/fa/news/642556

دکترشاپورزارعی 

دکتر شاپور زارعی 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.